Netbits bouwstenen

Opinie box

Een compacte poll waarmee je 1 of meerdere vragen kunt voorleggen aan je bezoekers. Gemakkelijk vragen en antwoorden toevoegen, en de mogelijkheid om te controleren of er al gestemd is. Zo ben je op de hoogte van wat jouw bezoekers leuk vinden.
 

Thermometer

Op je site zien hoeveel geld je al hebt opgehaald voor de nieuwe geluidsinstallatie voor de club, aantal leden dat je al hebt of aantal inschrijvingen voor het darttournooi. Snel en gemakkelijk met deze thermoment.
 

Email lijst

Een lijst bijhouden van leden, inschrijvingen of functionarissen. Inclusief inschrijf formulieren, en weergave op je site. Het e-mail lijst kun je verbergen om spam te voorkomen. Deze lijst kun je ook nog gebruiken als login lijst voor alle Netbits bouwstenen of als verzendlijst.
 

Gastenboek

De bezoekers van je site kunnen zich naar hartelust uitleven op het gastenboek. Een van de meest complete gastenboeken die er te vinden is. Inclusief smilies, links naar sites. Natuurlijk is het gastenboek goed beveiligd tegen spam, met zelfs de mogelijkheid om te filteren op woorden op IP adressen.
 

Artikelenbestand

Een lijst van artikelen op je site zetten? Gemakkelijk iemand content inclusief plaatjes laten invoeren? Dat kan met deze Netbits bouwsteen. Met de optionele HTML editor kun je zonder technische kennis je website vullen met informatie.
 

Nieuwspagina

Met deze bouwsteen kun je je site actueel houden. Nieuws dat automatisch verschijnt en weer verdwijnt op momenten dat jij het wilt. Met verder dezelfde gemakkelijke invoermogelijkheden als het artikelenbestand.
 

overige opties

  • Alle bouwstenen kun je volledig instellen naar de vormgeving van je eigen site. Je ziet dan geen verschil meer tussen de Netbits bouwstenen en je eigen site. Een aantal bouwstenen kun je instellen met HTML sjablonen. Zo ben je volledig vrij in je opmaak.
  • De netbitsbouwstenen voor je website kun je samen met anderen beheren. Netbits kent optioneel gebruikersbeheer waarbij je voor elke gebruiker rechten kunt instellen. De ene login kan bijvoorbeeld alleen bewerken, een andere login kan ook nog configureren.
  • Alle Netbits bouwstenen kun je beveiligen met een login en wachtwoord. De email lijst fungeert dan als basis voor de logins. Ook kun je de login gegevens gebruiken in de sjablonen van de bouwstenen.